DREJTPERDREJT NGA TIRANA

10:00 -NUK PO LEJOHEN DEPUTETET TE HYJNE NE SALLE
Qytetaret jane mbledhur para godines se kuvendit
 

10:16 PROTESTUESIT KANE ARDHUR NGA QYTETE TE NDRYSHME 
Nje pjese e deputeteve kane hyre ne salle.
Protestuesit po dalin nga selia e PD

10:21- PROTESTUESIT PO QELLOJNE ME VEZE DHE DOMATE
Protestuesit te bashkuar para selise se kuvendit

10:30- NDREGJONI: PO KRIJOHET MURI KLASOR POLITIK
Nuk do ndalem asnjehere nga protesta
Kjo qeveri te iki sa me pare

10:37 -KUVENDI I SHQIPËRISE NISIN PUNIMET E SEANCES
Berisha: te aprovohet rendi i ditës me ndryshime

10:40- BASHA MBËRRIN NE PROTESTE, BASHKOHET ME QYTETARET

11:00- POLLO : QEVERIA MENDON PËR BUXHETIN E VET
Kjo qeveri mendon vetëm për rrënimin
Qeveria po varfëron çdo dite shqiptaret

11:11- RISTANI : KA MBARUAR ORA E KËSAJ QEVERIE
Protesta e vetmja zgjidhje për këtë vend 
Nuk largohen shqiptaret por Edi Rama 

11:31- BUSHATI : RAMA NE SHKODËR BËRI DEMAGOGJI FJALËSH

11:40- PROTESTA, FLET ISH KRYEPARLAMENTARJA TOPALLI
Ju jeni mesazhi kryesor i PD
Kemi një mesazh te përbashkët ,Rama ik
Buxheti qe është sjell na varfëron
Nuk do te lejojmë këtë qeveri mafioze
Nga ky shesh shohim frymen e triumfit

12:41- RAMA :LINDET PËR NJË ARSYE TJETËR ,DOLËT TJETËR
Berisha replikon ne kuvend me Ramen për dekoratat

13:21-IMAMI:KJO QEVERI PO KERCENON ÇDO DITE

13:22- BASHA FLET PARA PROTESTUESVE NE TIRANE
SHQIPERIA NGRIHET NE PROTESTE