Rreth 300 mbështetës të opozitës janë nisur nga Shkodra për t’iu bashkuar protestës së PD, e cila do të nisë në orën 09:30 përpara Parlamentit.Qytetarët e Shkodres të organizuar janë nisur me makinat e tyre personale.Protestuesit jane kryesisht anetare te PD dhe simpatizues te kesaj force politike.

PD dhe LSI protestojnë sot kundër zgjedhjes së Kryeprokurorit.