PËR ISH-KRYEMINISTRIN BERISHA, PROTESTA E SOTME NË SHKODËR ËSHTË FILLIMI I NJË REVOLUCIONI. NË QËNDRIMIN E TIJ TË BËRË PUBLIK NË FACEBOOK,

BERISHA SHKRUAN SE SHKODRA ËSHTË NË PROTESTË MASIVE NË MBROJTJE TË PUNËSIMIT, BIZNESIT DHE KUNDËR POLITIKËS STALINISTE TË QEVERISË, AKSIONIT TË BANDAVE TË SAJ.