Kryebashkiaku i zgjedhur në Himarë Fredi Beleri, ka reaguar pas protestës për lirimin e tij.

Beleri: Jam mirë, jam i fortë. Jam duke pritur. Kanë kaluar 3 muaj, jam i vendosur të qëndroj këtu sa të duhet, të betohem kryetar bashkie dhe të shkoj atje ku më kanë emëruar himariotët. Dua t’u them atyre të jenë të fortë, të presin dhe të kenë besim te Zoti dhe besim në luftë. Drejtësia mund të jetë e ngadaltë. Ndonjëherë më shpejt, ndonjëherë më ngadalë, por në fund fiton gjithmonë.

Artikulli paraprakPROTESTË PËR LIRIMIN E KRYEBASHKIAKUT TË ZGJEDHUR TË HIMARËS! NË MBËSHTETJE TË BELERIT PREZENT KRYEBASHKIAKU I ATHINËS DHE I SELANIKUT
Artikulli tjetërHAPET SEMINARI PËR GJUHËN, LETËRSINË DHE KULTURËN SHQIPTARE NË KOSOVË