Ditën e sotme qytetarë dhe komuniteti egjiptian ka zhvilluar një protestë për vdekjen e Florenc Beqirajt në Marsejë të Francës.

Me parulla në duar “duam drejtësi për shokun tonë”, dhjetëra qytetarë marshan nga lagjja “Liria” drejt qëndrës së qytetit dhe kanë kërkuar që të zbardhet e e vërteta.

Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e ambasadorit Shqiptar ne France, pasi sipas tyre nuk ka reaguar siç duhet në lidhje me ngjarjen.