Kjo eshte njera nga dy urat e demtuara e cila nuk lidh dy brigje , por ka izoluar pikerisht tre fshatra malore te njesise administrative Kelmend dhe me konkretisht fshatrat Kozhnje, Nikç dhe Vukel, me nje popullsi prej me shume se 1500 banore.

Ndaj me njehere pas njoftimit te marre nga administrator I Kelmendit Adriatik Çekaj, ka qene prefekti I qarkut Shkoder Paulin Radovani, I shoqeruar nga Pellumb Dani shef I emergjencave civile ne prefektur, si dhe  nenekryetari I Bashkise M.Madhe Sytki Ndrecaj, kane qene prezent  tek ura e demtuar, madje e nxjerre plotesisht  jashte funksionit   nga prurjet e perrenjve malore te ketyre bjeshkve. Keshtu gjate inspektinmit ne vend te kesaj situate nga  Prefekti :Paulin Radovani , eshte komunikuar me drejtorine e pergjthshme te  emergjencave ne Tirane, po keshtu edhe me fondin shqiptare te zhvillimit, per te mundesuar nje zgjidhje sa me te shpejt dhe emergjente, per te  krijuar keshtu  mundesine e  ketyre   banorve te levizin drejte qendres se njesise administrative   Tamares e  me gjere. Dhe pas  ketij prononcimi te   refektitr Paulin Radovani,  per Star Plus eshte prononcuar edhe   administratori i njesise  Kelmend Adriatik Çekaj.