Koordinatori Poltik i Qarkut Shkodër Ilir Beqaj njëkohësisht kandidat për deputet i Partisë Socialiste realizoi një takim me të rinjtë. Rinia motorri më i rëndësishëm i zhvillimit treguan se janë në mbështetje për partinë socialiste dhe Ilir Beqaj të bindur se PS është ajo që do të transformojë edhe më tutje Shkodrën dhe Shqipërinë.

Kandidati për deputet i PS Beqaj iu përgjigj kërkesave që shtruan të rinjtë.

Të pranishëm në takim ishin edhe kandidatët e tjerë për deputet të PS të cilët dhanë mesazhet e tyre për rininë. Në fund të takimit Ilir Beqaj tha se tashmë ky 4 vjeçar duhet të jetë për Shkodrën dhe për transformimin e hapësirave të muguara për rininë shkodrane.