Kandidati për deputet i PS- së në Qarkun e Shkodrës i katërti ne liste Ilir Beqaj gjatë një takim me banorë të fshatit Grude e Re te njësisë administrative Rrethina të bashkisë Shkodër foli për investimet që do ti japin shtyse gjithë zhvillimit ekonomik te kësaj zone!

Beqaj vuri në dukje edhe projektin e rrugës Shiroke – Zogaj ku kryetarja e Bashkise deklaron qe ka miratuar ketë projekt por që fakt është një investim dhe projekt direkt i qeverise Rama.