“Shkodra me ju është gati për të bërë ndryshimin e madh” – kandidati Benet Beci ka motivuar të rinjtë e Fressh, gjatë një takimi me anëtarë të këtij forumi.

Gjatë komunikimit me të rinjtë, Beci e ka konsideruar si një detyrë, përgatitjen e terrenit dhe lënien e hapësirave për më të rinjtë.

Në përfundim të këtij takimi të cilin Beci e ka konsideruar si me entuziastin e fushatës, të rinjtë socialistë e kanë surprizuar atë me një dhuratë simbolike.

Shumica e të rinjve në takim ishin votues për herë të parë.