Teksa janë numëruar mbi 900 Qendra Votimi dhe Partia Socialiste kryeson me mbi 50%, kryeministri Edi Rama ka reaguar mëngjesin e sotëm duke publikuar një foto nga kryeqyteti.

“Çfarë agimi në Tiranë😍”, shkruan Rama.

Rama Fb