DEPUTETI DOSHI E MINISTRI VELIAJ TAKIM ME TË RINJTË E FRESH.Partia Socialiste e Shkodrës ka hapur fushatën elektorale për zgjedhjet lokale të 21 qershorit që do të zhvillohen në të gjithë vendin.

Një takim me të rinjtë e Forumit Rinor të Partisë Socialiste deputeti Tom Doshi dhe Ministri i Mirëqënies Sociale e shfrytëzuan për të hapur fushatën zgjedhore. Deputeti Doshi tha se kandidati i koalicionit të majtë do të dalë vetëm nga strukturat dhe me pëlqimin e deputetëve.

Kësaj here duke patur parasysh reformën e re territorial dhe bashkimin e disa komunave si pjesë e Bashkisë Shkodër pritet që lufta mes dy kampeve politike PS e PD të jetë më e fortë se asnjëherë. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/VDcmHBUHRtY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]