Drejtuesja politike e PS Shkodër Edona Bilali tha se do të kërkohet që kandidatët për kryetar partie në bashkitë e qarkut Shkodër të jenë modelet më të mira në PS dhe jo si anasjelltas duke iu referuar kryetarëve të partive të PD.

Bilali tha se asambleja e PS Shkodër do të ftojë të gjithë anëtarët e saj që të kandidojnë për të marrë këtë përgjegjësi për të drejtuar pas dy muajsh socialistët shkodran.

Takimi me dyer të mbyllura në selinë e PS Shkodër në praninë e drejtuesve të larta nga qendra dhe asamblesë së PS të qarkut Shkodër zgjati më pak se një orë. Tashmë takimet që lidhen me procesin e përzgjedhjes së kryetarëve të PS do të jenë më intensive derisa ky proces të përfundojë. Është ende e paqartë se kush mund të jenë kandidatët por dyert janë të hapura për të gjithë ata që duan të garojnë në këtë proces për të drejtuar PS Shkodër.

 

Artikulli paraprak15 TURISTË NË DITË KËRKOJNË INFORMACION PËR SHKODRËN
Artikulli tjetërPS NIS PROCESIN PËR ZGJEDHJEN E KRYETARËVE NGA SHKODRA