Njësia Administrative e Gurit te Zi ka qene ndalesa e radhes e turit të degjesave që PS po zhvillon ne të gjithë njësitë administrative të Bashkise Shkoder per zgjedhjen e drejtuesve te rinj të njësive administrative.

Në Gurin e Zi jane prezantuar platformat e tre kandidatëve, te cilet kane evidentuar nevojen per te rritur angazhimin e te gjithe anetaresise ne kete njesi administrative me qellim rritjen e numrit te votive per PS ne kete zone.

Te pranishem ne kete takim pervec drejtuesve te PS Shkoder kane qene dhe anetare dhe simpatizante te PS ne kete zone te Bashkise Shkoder.