Njësia Administrative e Dajçit ka qene ndalesa e radhes e turit të degjesave që PS po zhvillon ne të gjithë njësitë administrative të Bashkise Shkoder per zgjedhjen e drejtuesve te rinj të njësive administrative. Në Dajç, jane prezantuar platformat e dy kandidatëve Enis Kuni dhe Isat Metalaj, te cilet kane evidentuar nevojen per te rritur angazhimin e te gjithe anetaresise ne kete njesi administrative me qellim rritjen e numrit te votive per PS ne kete zone

Te pranishem ne kete takim pervec drejtuesve te PS Shkoder kane qene dhe anetare dhe simpatizante te PS ne kete zone te Bashkise Shkoder. Njesia Administrative e Dajçit do te kete pjese e ristrukturimit te plote te saj pasi ne objektivin e PS per zgjedhjet e ardhshme ne kete zone synohet permiresimi I rezultatit.