QYTETARËT: SHKAK, GJENDJA EKONOMIKE. FAJTOR BURRI DHE GRUAJA
Te dhenat zyrtare nga censusi I fundit I vitit 2013, tregojne se ne Shqiperi, 16% e martesave perfundon me divorc. Ne vitin 1990 u regjistruan 2675 divorce, ndersa ne vitin 2013 kishte 3747 divorce.

Por pervec rritjes se numrit te divorceve, periudha e tranzicionit karakterizohet nga nje ulje e ndjeshme e numrit te martesave. Keshtu, nëse në vitin 1990 u regjistruan 28.992 martesa, në vitin 2013 u regjistruan 23820.
Ne lidhje me kete fenomen qe ka prekur edhe familjet shkodrane, ne iu drejtuam qytetareve per te mesuar opinionin e tyre per shkaqet e rritjes se ketij numri.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/5cXeNKJEtgc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPOLICIA E SHKODRËS, LUFTE KANABIS SATIVËS
Artikulli tjetërVLLAZNIA ME TRE BLERJE ZYRTARE