Koordinatori politik i partisë Bindja Demokratike për Shkodrën dhe Lezhën Tonin Uldedaj ka prezantuar në Pukë kandidatin për deputet që mbulon atë zonë, artistin e mirënjohur Gjovalin Dushaj.

Artisti Gjovalin Dushaj falenderoi për besimin që i është dhënë si kandidat për deputet i Bindjes Demokratike.

Artistë të shumtë të Pukës i dhanë mbështetjen e tyre kolegut dhe kandidatit për deputet Gjovalin Dushaj.