KËSHILLTARËT APEL INSTITUCIONEVE PËR TË VEPRUAR.
Bashkia e  Pukes vijon te  mbetet e  hermitizuar  perball detyrimit  ligjor per transparence  ndaj qytetarve.

Pas mungeses se transparences per  investimin  madhor  per sisitemimin asfaltimin dhe ndryqimin e rruges kryesore te qytetit,   investim I cili  ka  filluar  te  demtohet   pa mbushur ende  nje vit,  nje  tjete investim po behet  serish larg  transparences. Shqetesimi I ngritur nga qytetaret per  mungesen e transparences per rikonstruksionin e fasadave  ka   sjell dhe reagimin e  keshilltarve bashkiak te cilet   nuk di  asgje  vec  faktit se po behet  nje investim me grantet e qeveris ,  investim ne te cilin nuk eshte  zbatuar  as kushti me elementar , vendosja e nje tabele publike me treguesit e investimit. Keshilltaret bashkiak I kan apeluar  kontrollit te larte te shtetiti dhe  Seksionit  te  antikrimit  ekonomik  qe perballe   mungeses se transparences  te   nderhyn me forcen e ligjit  pasi  sipas tyre  ajo  cfar po ndodh ne qytetin e  Pukes  nuk  do  te kete nje shembull te dyte ne te gjithe  shqiperin.  Vetem   pak kohe me pare tre punonjes te bashkise se Pukes  u proceduan per parregullesi ne  zhvillimin e nje   tjeter tenderi.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/hLTOQUNxrUY?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPRESIDENTI RRËZON REFORMËN TERRITORIALE
Artikulli tjetër10 PERSONA QËLLOJNË POLICINË NË PULT