Bindja Demokratike në Pukë, ka marrë mbështetjen e banorëve të zonës, jo vetëm si një forcë e re politike por për kandidatin që bindja demokratike ka përzgjedhur për këtë zonë Gjovalin Dushaj.

Koordinatori i Bindjes Demokratike ne Shkoder, njeheresh dhe kryesues i listes se Bindjes Demokratike i ka ftuar te gjithe te votojnë numrin 4, dhe kandidatet e kesaj force politike ndersa i ftoi te gjithe qe te mos behen pjese e pazareve te shit-blerjes se votes.