Jo te gjithe do jene ne tryezen familjare naten e nderrimit te viteve.

Sherbime, si ai i zjarrefiskeve do jene ne krye te detyres . Probabiliteti qe rastet e zjarrit te jene me te shumta ne naten e nderrimit te viteve eshte i larte ndaj apelohen qytetaret te tregojne kujdes Nje koment behet edhe per telefonatat e rreme drejt numrit 128 Si cdo vit punonjesite zajrrefiskeve ashtu si dhe policet dhe mjeket do te jene ne dispozicion te plote duke mos qene prane familjeve te tyre per te garatuar sigurine e mbrojtjen e familjeve tona.