QENDRA E QYTETIT TË SHKODRËS NË NJË DITË FUNDJAVE BLLOKOHET. Nderhyrjet infrastrukturore ne sheshin “Luigj Gurakuqi” ne qender te qytetit me te madh verior dukshem jane mese te nevojshme megjithate per nderhyrje te vogla si ajo qe Bashkia e Shkodres

po realizon kete te shtunde ndoshta duhet te behen ne orare me te pershtatshme kur levizja eshte me e vogel per te mos paralizuar keshtu trafikun ne qytet Per me teper punimet po realizohen ne nje dite fundjave dhe ne oret e paradites kur dihet se levizja eshte edhe me e madhe. Nga pamjet qe ofron Star Plus duket se kjo nderhyrje ka shperqendruar levizjen e automjeteve e kembesoreve duke u bere keshtu edhe nje burim potencial per incidente. Nderhyrje te tilla do ishte e mira te realizoheshin ne oret e pasdites apo ne oret e vona te darkes kur levizja eshte edhe me e vogel e per rrjedhoje edhe mundesia e problemeve ne qarkullim eshte me e vogel

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/rDnvbZfN8Xs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPROJEKTI “JICA” NË KOMUNËN E BUSHATIT
Artikulli tjetërKONFERENCA E IV-tët E IMAMËVË TË XHAMIVE NË SHKODËR