Mosmarrja e pagave prej 3 muajsh ngriti sërish në protëstë punonjësit e Portit të Shëngjinit.Ata u mblodhen brenda ambjenteve të ndërmarrjes, duke kërkuar zgjidhje të problemit që sipas tyre ju ka krijuar vështiresi financiare. Keqmenaxhim dhe abuzimet në këtë institucion po e çojnë drejt falimentimit thonë punonjesit.

Në mbështetje të protestës ishte dhe Kreu i Konfederates së Sindikatave të Shqipërisë Kol Nikollaj, sipas të cilit shqetësimi i tyre do ti përcillet qeverisë shqiptare.

Në portin e shëngjinit janë 117 punonjes që po perballen me veshtersitë e pagesave prej kohesh dhe kjo është protesta e dytë që organizojnë brenda kësaj jave. Ky institucion i cili është me vetefinancim po përballet me vështiresi të shumta financiare, për shkak të rënies së numrit të anijeve që përpunohen në këtë port.

 

Artikulli paraprakBERISHA TREGON ‘PRAPASKENAT’ DHE BËN DEKLARATËN E FORTË: AHMETAJ DO BËJË MARRËVESHJE ME RAMËN
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET 77-VJETORI I VDEKJES SË DOM NIKOLL GAZULLIT