BURIME PRANË MINISTRIVE TË LINJËS POHOJNË LËVIZJET E MUNDSHME NË DIKASTERE.

Se bashku me pushimet duket se ne Shkoder do te vijne edhe largimet e disa prej drejtoreve te institucioneve kryesore.

Ngjan sin je anekdode, qe qarkullon ne kete qytet por ne fakt ndryshimet ne dia prej dikastereve kryesore ne Shkoder, pohohen edhe nga burime prane ministrive te linjes. Analiza e 300 diteve te qeverise, duket se nuk ka qene faqe bardhe ne Shkoder per disa prej institucioneve, mes te cilave renditet, Drejtoria e Hipotekave, Drejtoria e Arsimit, por nuk perjashtohet edhe Drejtoria Rajonale e Spitalit. Sa I takon zyres se regjistrimit te pasurive te paluajtshme ne Shkoder, gjithcka eshte e sigurte, qe ne krye te ketij institucioni nuk do te jete me Orest Vucaj, por do te kete nje drejtues te ri, megjithate duket se I vetmi problem eshte I ciles force politike brenda mazhorances do te jete pasuesi I tij ne kete detyre. Por ndryshimet, nuk do te ndalen me kaq dhe do te prekin edhe zyren e arsimit ne Shkoder, e vendosur shpesh here ne qender te kritikave edhe nga eksponente te larte te politikes brenda mazhorances, cka duket se kane reflektuar ne kete periudhe pushimesh, te cilat duket se do te sherbejne per te riformatuar edhe bazen e drejtuesve ne institucionet e qeverise rama, ku se bashku me ndryshimin e qeverise, pas doreheqjes se ilirijan celibashit, duket se vala e ndryshimeve edhe ne Shkoder nuk do te jete e vogel, ku sezoni I ri I cili zyrtarisht nis ne shtator se bashku me parlamentit do te kete nje vale ndryshimesh edhe ne Shkoder.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”300″ src=”//www.youtube.com/embed/TdGpQUxzfwQ?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“GEA SPORT” TALLET ME VLLAZNINË
Artikulli tjetërSA LEKË NË DITË SHPENZONI?