KPK-ja ka pushuar procesin e vlerësimit për një prokuror dhe një ndihmës ligjor në Gjykatën e Lartë, pasi ata kishin dhënë dorëheqjen nga sistemi i drejtësisë para nisjes së Vetingut.

Vetingu u pushua për prokurorin Sulejman Toka si dhe për ndihmësin ligjor në Gjykatën e Lartë, Eritan Shehun.

Eritan Shehu është larguar nga detyra para 1 viti, në 29 mars 2017.
Sipas ligjit, ata që japin dorëheqjen para nisjes së Vetingut, nuk mund të kthehen në sistemin e drejtësisë për 15 vjet.