BASHKIA E FUSHË ARRËZIT DENONCON, KËRKON NDËRHYRJEN E POLICISË.Pasi kane shkatërruar thuajse plotësisht pyjet ne larte sit e maleve te Pukëskeqbërësit nuk po kursejnë as pyjet e rralla ne kurorat e qyteteve.

Bredhat e dekorativ ne kurorën e qytetit te Fushe Arrezit kane filluar te dëmtohen ndërkohe qe si gjithnjë prerjet e pyjeve vijojnë te mbeten pa autor.Denoncimi për dëmtimin ne pyjet e bredhit është bere nga bashkia e Fushe Arrezit, e cila kërkoj nga policia e Shtetit me shume vëmendje pasi pyjet e prera janë një dem I parinovueshem per dekada te tera. Edhe pse qeveria Shqiptare ka premtuar mbrojtje ndaj mjediset dhe pyjeve duket se nje gje e till vetem ne rrethin e Pukes nuk po nodh, pasi kush mundet vepron pamëshirshme mbi pyje duke sjell dëme me pasoja ekologjike per te gjithë zonën.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/GazInff19mY?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakALERGJIA, NJË PROBLEM PËR SHQIPTARËT
Artikulli tjetërBASKETBOLL, VLLAZNIA HAP FALS ME TIRANËN