HYSA: JANË MARRË MASAT PËR PËRBALLIMIN E SITUATËS .

Policia e Shkodres ka marre te gjitha masat per perballimin e fluksit te automjeteve gjate sezonit turistik. Nje fakti I tille eshte bere publik nga shefi I policise rrugore ne Shkoder Ferhat Hysa I cili ne nje interviste per mediat ka deklaruar se blute e shkodres kane hartuar planin e masave ne pikat kryesore te qytetit per te shmangur trafikun e renduar edhe pse ka nje shtim te numrit te automjeteve gjate diteve te fundit .

Tashme pas zgjidhjes se problematikave, te ures se bahcallekut dhe rruges hyrese te qytetit, pergjegjesie bie tek uniformat blu te cilet tashme ne kuader edhe te planit te ri te masave jane me te shumte ne numer dhe I gjen ne te gjitha pikat kritike te qarkullimit rrugor cka ka dhene edhe efektin ne lehtesimin e trafikut ne Shkoder.

Artikulli paraprakBASHA: BE TË VËZHGOJË REALITETIN
Artikulli tjetërAKEP SHPALL TENDERIN PËR 4G