20 DITË AFAT PËR PËRFUNDIMIN E PUNIMEVE.Parketi i pallatit të sportit “Qazim Dervishi” ka qenë hallka më e dobët gjatë pjesës së parë të sezonit. Fillimi i punimeve për ta rikonstruktuar është një lajm i mirë për të gjitha ekipet e lojrave me dorë por jo vetëm.

Punimet jo cilësore të realizuara bënë që ky parket përveç problemeve të tij, të shkaktone dhe shumë shqetësime shëndetësore për të gjithë sportistët. Madje basketbollisti Mirza Sarajlia që tashmë është larguar nga ekipi i Vllaznisë, ka treaguar publikisht se një ndër arsyet e largimit të tij ka qenë parketi. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/04x7_omAO9g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]