Qeveria e Kosovës ka ndarë 254 mijë euro për Luginën e Preshevës për pajisje me tekste mësimore në gjuhën shqipe për vitin shkollor 2023-2024.

Ekzekutivi, në mbledhjen e sotme miratoi edhe Udhëzimin Administrativ për masat e duhura parandaluese dhe mbrojtëse për ndalimin e pjesëmarrjes se fëmijëve në klubet e natës dhe hapësirat të tjera të ngjashme.

Ndërkaq, i dhanë dritë të gjelbër edhe Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare mes Kosovës dhe GIZ-it gjerman për projektin për zhvillimin e qëndrueshëm të sektorit te bujqësisë në zonat rurale.

Artikulli paraprakKRIZA E EMIGRANTËVE, BRITANIA PRITET TË TËRHIQET NGA KONVENTA E TË DREJTAVE TË NJERIUT
Artikulli tjetërAKSIDENT AUTOMOBILISTIK NË AKSIN LEZHË-SHKODËR, DY MAKINAT PËRPLASEN “KOKË MË KOKË”