Ka përfunduar pa asnjë vendim mbledhja e BDI-së në selinë qendrore në Reçicë të Tetovës.

Edhe kjo mbledhje si ajo e djeshmja nuk ka prodhuar asnjë ka rezultat konkret. Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani tha, se bisedimet do të vazhdojnë edhe nesër prej orës dy të pasdites dhe se të gjitha opsionet janë akoma në tavolinë, ashtu sikurse kishte deklaruar dy orë më parë, pra, asgjë nuk ka ndryshuar. Në mbledhjen e nesërme me siguri do të mësohet dhe për vendimin e BDI-së sepse është dhe afati i fundit i mandatarit Gruevski për të formuar qeverinë e re.