Ministria e zhvillimit urban i ka hapur dritën jeshile dhënies së lejeve të ndërtimit për godinat deri në 6 kat bashkive të cilat kanë të miratuar planin rregullues.

Pjesë e këtyre bashkive është edhe ajo e Shkodrës dhe shkresën zyrtare e bën të ditur shefja e urbanistikës në bashki Aida Shllaku. Lejet e ndërtimit deri tani kanë qenë të kufuziuara nga ana e qeverisë përmes një vendimi të këshillita kombëtar të territorit, kufizim i cili tashmë bie poshtë për ndertesat deri në 6 kat duke zhbllokuar kështu një prej sektorëve më të rëndësishëm siç është ky i ndërtimeve.

Artikulli paraprakKOMISIONI MBLEDHJA E PARË PËR MARRËVESHJEN PËR STADIUMIN
Artikulli tjetërRRUGET DYTËSORE, MBYLLEN PUNIMET NË RRUGEN “LUDOVIK SARAÇI