Qendra Kulturore e Femijeve M.Madhe me drejtoreshe Lindita Shabaj ka organizuar spektaklin bilbilat e vegjel kendojne . Ne kete aktivitet moren pjese nxenes te talentuar nga te gjitha shkollat e m.madhe ku te gjithe shpalosen talentin e tyre duke interpetuar kenge popullore te shqiperise.

Te pranishem ne aktivite ishin dhe Nen prefektja e M.Madhe Taze Lohja, Nen Kryetari i bashkise M.Madhe Sytki Ndrecaj, Administratori i njesis Kastrat Emiljan Gjekaj, Drejtori i Kulutres m.madhe gjovalin popaj e shume artiste te tjere nga m.madhe mbas te gjith prezantimeve te kengeve te tyra nga bilbilat e vegjel te M.Madhe juria e perbere nga artiste te m.madhe vendosen qe tu japin çmimet.