Çmimet me të cilat shiten aksesorët dhe pema e vitit të ri kanë pësuar një rritje të ndjeshme në qytetin e Shkodrës. Një gjë të tillë e pohojnë vetë qytetarët të cilët kanë filluar të zbukurojnë më herët banesat e tyre. Ata thonë se në krahasim me vitet e kaluara çmimet janë shumë më të larta.

Pemët festive në dyqane variojnë nga 60 deri në 250 mijë lekë të vjetër. Si shkak i çmimeve të larta shumë qyetetarë kanë vendosur të përdorin dekoret festive të viteve të kaluara pavarësisht dëshirës që kanë për t’i blerë të reja.

Artikulli paraprak323 RASTË TË DHUNËS NË FAMILJE
Artikulli tjetërPËRMBYLLET PROJEKTI “KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFINJ”