Rritja e çmimit të naftës vazhdon të jetë një problem shqetësues për qytetarët e Shkodrës. Sikur të mos mjaftonte vetëm kjo shpesh ka edhe raste që kompanitë e ndryshme të karburantëve i vjedhin litra konsumatorëve ndaj qytetarët shprehen se duhet t’i kontrollojmnë si dhe t’i kërkojnë kupon tatimor në mënyrë që kompanitë të mos i vjedhin.

Disa ditë më parë bordi i transparencës vendosi 258 lëke për litër çmimin e naftës, 3 lekë më pak nga çmimi që shitej më parë por që sërish mbetet i lartë dhe për disa shtresa i papërballueshëm.

 

Artikulli paraprakRRITET ME 10 LEKË ÇMIMI I SHEQERIT! BORDI I TRANSPARENCËS: DO TË SHITET ME 114 LEKË/KG
Artikulli tjetërQYTETARËT: PAGUAJMË DYFISH, USHQEHEMI MË PAK