POR KA EDHE NGA ATA TË CILËT JANË BESNIK TË LËVIZJES ME BIÇIKLETË. Në qytetin e shkodres pritet që shumë shpejt të rritet cmimi i shërbimit urban dhe pikërisht në lidhje për këtë temë Star Plus

i është drejtuar qytetarëve duke i pyetur nësë iu duket e drejte kjo rritje . Por ka edhe nga ata që preferojnë të dalin në këmbë ose të përdorin akoma bicikletën gjë që në qytetin e shkodrës është një traditë prej shumë vitesh. Ne kete menyre duket se shkodranet per 2015-ten do te perballen me nje tjeter sfide per xhepat e tyre, duke renduar ne ekonomine e shkodraneve

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/Prr0JWOwYs4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]