BAZHDARI: GJATË DREJTIMIT TIM NUK DO TË KETË DALLIME PËR BANORËT.

BANORET NE LAGJET XHABIJE DHE VASIL SHANTO, KANE SHPREHUR PAKENAQESINE E TYRE NDAJ ADMINISTRIMIT TE DERI TANISHEM TE BASHKISE SE SHKODRES. GJATE TAKIMEVE TE CANDIDATES SE MAZHORANCES KETI BAZHDARI ATO JANE SHPREHUR SE KERKOJNE NJE ADMINISTRIM TJETER. NGA ANA E SAJ KANDIDATJA BAZHDARI ESHTE SHPREHUR SE NUK DO TE KETE DALLIME MES BANOREVE PER TI SHERBYER ATYRE