BAZHDARI: GJATË DREJTIMIT TIM NUK DO TË KETË DALLIME PËR BANORËT.

BANORET NE LAGJET XHABIJE DHE VASIL SHANTO, KANE SHPREHUR PAKENAQESINE E TYRE NDAJ ADMINISTRIMIT TE DERI TANISHEM TE BASHKISE SE SHKODRES. GJATE TAKIMEVE TE CANDIDATES SE MAZHORANCES KETI BAZHDARI ATO JANE SHPREHUR SE KERKOJNE NJE ADMINISTRIM TJETER. NGA ANA E SAJ KANDIDATJA BAZHDARI ESHTE SHPREHUR SE NUK DO TE KETE DALLIME MES BANOREVE PER TI SHERBYER ATYRE

 

Artikulli paraprak“LORO BORIÇI” PUNIMET VIJOJNË ME TRE TURNE
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI TAKOHET ME BANORË NË VELIPOJË