Shiroka mbetet një ndër destinacionet e preferuara nga qytetarët shkodran dhe jo vetëm. Të shumtë janë ata qytetarë të cilët kanë preferuar që të kalojnë këtë fundjavë në Shiroke, me familjarët apo miqtë e tyre. Të pyetur nga Star Plus, qytetarët tregojnë arsyet pse kanë zgjedhur të frekuentojnë këtë zonë.

Qytetarët thonë se Shiroka ka nevojë për më shumë investime.

Shiroka mbetet përherë e preferuara e Shkodranëve. Së bashku me rritjen e temperaturave, është rritur ndjeshëm edhe numri i viiztorëve, të cilët duan të kalojnë disa orë në qetësi në brigjet e liqenit në pikën turistike të Shirokës.

Artikulli paraprakVOLEJ MESHKUJ, VLLAZNIA FITON NDAJ TEUTËS
Artikulli tjetërREVISTA SLLOVENE ‘CITY MAGAZINE’ ARTIKULL PËR SHQIPËRINË