BASHKIA E QYTETIT, KA MARRË MASA PËR PASTRIMIN E HAPËSIRAVE PUBLIKE. Bashkia e koplikut kete te hene ka nisur aksionin per heqjen e te gjithe flamujve partiake qe zaptuan hapesirat publike per nje muaj ne kete zone.

Gjate dites se sotme, jane hequr flamujt dhe banderolat e kandidateve te cilet garuan ne zgjedhjet e 21 Qershorit. Nje nderhyrje e cila vjen per te pastruiar ambjentet e qytetareve dhe duke I kruijuar nje imazh tjeter ketij qyteti I cili per nje muaj u pushtua nga flamujt e partive nderkohe qe tashme gjithcka kthehet ne identetet.

Artikulli paraprakAKU, GATI PLANI KONTROLLEVE PËR ZONAT TURISTIKE
Artikulli tjetërMBYLLET PROÇESI I NUMËRIMIT TË VOTAVE NË TË GJITHË VENDIN