SHKAK NJË DEFEKT NË LINJËN E TENSIONIT TË LARTË 20 KW.

PËR SHKAK TË NJË DEFEKTI NË LINJËN E TENSIONIT TË LARTË 20 KË ËSHTË BËRË NDËRPRERJA E FURNIZIMIT ME ENERGJI TE STACIONIT TE POMPAVE TE UJIT TE PIJSHËM NË DOBRAC TË SHKODRËS.QYTETI SHKODRËS NUK DO TË KETË FURNIZIM ME UJË TË PIJSHËM DERI NË RIPARIMIN E DEFEKTIT NGA ANA E SPECIALISTEVE TË CEZ-IT QË PRITET TË VIJNË NGA TIRANA.
DERI NE RIPARIMIN E DEFEKTIT JANE TE LUTUR TE GJITHE QYTETARET QE TE STAKOJNE POMPAT INDIVIDUALE PER TE MOS U DEMTUAR.
ME RIPARIMIN E DEFEKTIT DHE RIFURNIZIMIN ME UJE, QYTETARET DUHET TE MBAJNE TE RUBINETAT PER DISA MINUTA PER SHPERLARJEN E TUBACIONEVE PARA PERDORIMIT TE UJIT.BURIME PRANE OST, BEJNE ME DIJE SE MJETI KA MBERRITUR NE SHKODER DHE PO PUNOHET PER RREGULLIMIN E DEFEKTIT, POR NUK PERJASHTOHET EDHE MUNDESIA QE TE KETE VONESA NE GJETJEN E DEFEKTIT NE RRJETIN E ENERGJISE ELEKTRIKE.

 

 

 

 

Artikulli paraprakFULLANI 30 MINUTA NË ZYRËN E LESKAJ
Artikulli tjetër20 SHTATOR AFATI I FUNDIT I REGJISTRIMEVE UNIVERSITETI I SHKODRËS