NXËNËSIT KRIJOJNË RADIO BRENDA AMBJENTEVE TË SHKOLLËS. Shkolla e mesme 28-nentori ka vendosur te materializoje atë çka mësojnë ne teori ne lende te ndryshme ne shkolle, për ketë arsye nxehësit maturante me ndihmën e mësuesve dhe me mbështetjen e drejtorisë se shkollës kane realizuar nje projekt per krijimin e radios se shkollës, “radio 28-ta”. 

Radioja do funksionoje vetëm brenda ambienteve te shkollës dhe do menaxhohet nga vete nxenesit , ne mengjes do i prese nxenesit e shkollës me muzike ndërsa do shërbeje edhe per njoftimet e ndryshme te punës se kësaj shkolle. Ky projekt hap siparin e aktiviteteve qe gjimnazi “28-nëntori” ka programuar me rastin e 70- vjetorit te çlirimit te atdheut.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/7RmKV_K7Hq0?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“DËMSHPËRBLIM I PJESSHËM PËR PËRMBYTJET”
Artikulli tjetërPËRMBYTJET NË ITALI, BILANC VIKTIMASH