PREFEKTI I SHKODRËS, FLET EDHE PËR ARGJINATURËN E DËMTUAR NË DARRAGJAT.

Sa here ka reshje ne Qarkun e Shkodres vemendja perqendrohet ne zonat e permbytura ne nen Shkoder, nje nga te cilat eshte edhe komuna Dajc, ne te cilen ne situaten e permbytjve te vitit 2010-2011, qeveria shqiptare asaj kohe investoi miliona dollare per ndertimin e argjinaturave. Por qe prej asaj kohe Argjinatura e Darragjatit, eshte e demtuar, dhe ne kete rast prefekti Radovani deklaroi se ajo nuk eshte demtuar sot, por per kete ceshtje do te duhej te ishin denuar persona qe nuk kryen sic duhet investimin. Argjinaturat ne Dajc, Velipoje dhe zona te tjera kane qene shpesh here pjese e interest te mediave per te mos folur per Bypasin I cili vijon te jete nje nga investimet e ngelura pergjysem dhe qe faktikisht nuk I sherben askujt

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/BbeVn1IoYLk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]