PREFEKTI THOTË SE HARTA E RE TERRITORIALE E VETMJA MUNDËSI.

Shkodra dhe Shqipëria do të përmbytet nëse nuk gjehet një zgjidhje radikale. Kështu ka deklaruar Prefekti i Qarkut Shkodër Paulin Radovani. Pas 21 qershorit kur do të zhvillohen zgjedhjet lokale, Shkodrës do t’i bashkohen edhe 10 njësi të tjera vendore duke zgjeruar kështu sëtepërmi territorin e kësaj Bashkie.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/Pthg-cfBmpw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]