KANDIDATJA E MAZHORANCËS  KA BESIMIN E PLOTË TË KRYEMINISTRIT DHE KRYETARIT ILIR META.

VideoSelfieSpot direkt nga Velipoja me kandidaten e betejes me pasionante drejt fitores se 21 qershorit

Posted by Edi Rama on Thursday, June 18, 2015