Kryeministri Rama përmes një deklarate për mediat ka prezantuar sot paketën me shpërblimet e miratuara nga qeveria për disa shtresa të veçanta.Shpërblim do të përfitojnë ndër të tjerë familjet në nevojë dhe ata me aftësi të kufizuara.

Ndërkohë kryeministri Rama tha se një shumë e majme është vënë në dispozicion të nxënësve ekslentë dhe studentëve gjithahstu, duke i cilësuar ata si “Shqiptarët më të mirë” të së ardhmes