NJË VIT PAS AKSIONIT KUNDËR VJEDHJES DHE ABUZIMIT ME ENERGJINË ELEKTRIKE,

KRYEMINISTRI EDI RAMA THEKSOI SE PALA SHQIPTARE DO TË KËRKOJË NJË HETIM PENAL ME EKSPERTIZË NDËRKOMBËTARE PËR ATË QË KA NDODHUR NË GJITHË SISTEMIN ENERGJETIK PARA MARRËVESHJES SË NËNSHKRUAR ME ÇEKËT E CEZ. RAMA NËNVIZOI SE KRIZA DHA ABUZIMI KA MARË FUND ME QEVERISJEN QË SHKOI, AI PREMTOI SE KY SEKTOR ËSHTË DREJT RINDËRTIMIT NDËRSA RRITJA E TË ARDHURAVE DO TË SJELLË MË SHUMË INVESTIME NË KËTË SEKTOR.