Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me disa foto nga hapja e Aeroportit Ndërkombëtar “Zayed, Flatrat e Veriut”.

“Mirëmëngjes dhe me këto dy foto nga çasti i hapjes së Aeroportit Ndërkombëtar “Zayed – Flatrat e Veriut”, ju uroj një ditë të mbarë “, shkruan Rama.

Dje duke folur për inaugurimin e Aeroportit të ri në këtë qytet, Rama deklaroi se me hapjen e aeroportit është një ditë e veçantë për shqiptarinë.

Këtu iu përgjigj të gjitha akuzave duke thënë se ai nuk është 3D ndërsa shtoi se ndjen kënaqësi tani që aeroport është bërë realitet.