Ministria e Shëndetësisë bëhet me tre zv. ministra! Në mbledhjen e djeshme të qeverisë Albert Nikolla u emërua zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Deri tani kjo ministri kishte dy zv/ministra Mira Rakacollin dhe Bardhylka Kospirin, ndërsa nga dita e sotme do të ketë edhe Albert Nikollën. Albert Nikolla ka qenë këshilltar i Kryeministrit Edi Rama për çështjet sociale.