Rama: Futja e elektronikës në zgjedhje vetëm nëse mbështetet nga OSBE

Kryeministri Edi Rama komunikimin javor të kësaj të diele me ndjekësit e tij në rrjetet sociale është ndalur terësisht tek zgjedhjet dhe tek fakti se pse sipas tij nuk duhet votuar Partia Demokratike në qershor. Rama sqaroi se pse PS e kundërshton dhe është skeptike për votimin elektronik dhe identifikimin biometrik. Por nga ana tjetër, ai tha se nëse ekspertët e OSBE japin opinion pozitiv për votimin elektronik janë dakord për për ta implementuar.