KRYEMINISTRI EKSPOZITË PIKTURE NË FRANCË. Kryeministri Rama i është rikthyer pasionit të të tij të vjetër, pikturës, të cilën duket se nuk e ka braktisur edhe gjatë detyrës si kryeministër i vendit.

Rama ka zgjedhur Francën ku ka jetuar gjatë viteve 1994-1997, për të ekspozuar disa nga punët e tij më të fundit në një ekspozitë të përbashkët me piktorin shqiptar Bujar Luca. “Letër zyre” titullohet ekspozita, ku përfshihen disa nga letrat e tij zyrtare mbi të cilat ai ka pikturuar duke i shndërruar në vepra arti. Ekspozita do të çelet sot (4 Dhjetor) në ambientet e galerisë “Vernissage” në Bulevardin Haussmann në Paris do të qëndrojë e hapur deri në datë 24 dhjetor.Ka qenë vetë Rama i cili ka bërë të ditur për të gjithë shqiptarët që jetojnë në Francë këtë ekspozitë duke i ftuar ta vizitojnë. “Sot në Paris çelet kjo ekspozitë. Nuk është kohë e humbur për kë jeton apo kalon andej dhe merr mundimin ta shohë,”- ka shkruar Kryeministri në faqen e tij zyrtare në Facebook.Së bashku me Ramën në këtë ekspozitë do të shfaqen edhe punimet e piktorit Bujar Luca, i cili prej vitit 1990 jeton dhe punon në Francë. Gjithashtu ai ka marrë pjesë në ekspozita të tjera edhe në Britani të Madhe, Belgjikë por edhe në vendin tonë.  

 

 

 

 

Artikulli paraprakZGJEDHJET E 23 QERSHORIT, ARRESTOHET AUTORI I PLAGOSJES
Artikulli tjetërBOKS, VLLAZNIA FITON KUPËN E SHQIPËRISË