Rama: Kushtetuesja të çlirojë sa më parë Ligjin për Vettingun

TIRANE – Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video në faqen e tij në “Facebook”, ku rëndit progresin në prioritetet kyçe, që e shtynë Komisionin Europian të rekomandonte hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në BE. Kryeministri thekson rëndësinë e zbatimit të ligjit të Vettingut, duke nënvizuar se Gjykata Kushtetuese duhet të çlirojë sa më parë këtë ligj. “Shqipëria vend i respektuar për reformat dhe i mirëpritur në tryezën e negociatave për anëtarësim