Ditën e sotme, Kryeministri Edi Rama do të mbledhi në Selin e Partisë Socialiste, drejtuesit politik të qarqeve. Mbledhja ka nisur rreth orës 08:30.

Kjo është takimi i parë që kreu i qeverisë bën me strukturat e Partisë Socialiste nëpër qarqe për 2022.

Ende nuk dihen porositë dhe diskutimet e Ramës në këtë mbledhje.